Du vlger selv, hvad du vil dele. Og med hvem.
Det er etkrav, at hver app skal bede om din tilladelse, s du kan vlge, hvilke data du vil dele. Frste gang en tredjepartsapp nsker at f adgang til dine oplysninger f.eks. placering, kontakter, kalendere eller billeder modtager du en besked. Og selvom du har givet adgang n gang, kan du tilbagekalde den senere. Vi sikrer ogs, at apps ngtes adgang til visse flsomme data p din enhed, ikke kan ndre p din enhed eller dit styresystem, og at de ikke kan f fuld adgang til dine data.